Welkom
Praktische info
Abonnees
Zwemlessen
Doetsekom
Groepen

27 mei 2024

TERUGBLIK RIJNMOND ZOMERSPELEN ZESKAMP 2024

Afgelopen zaterdag kwamen sportieve deelnemers bijeen bij de Doetsekom in Giessenburg voor een middag vol plezier, competitie en gezelligheid tijdens de Rijnmond Zomerspelen Zeskamp 2024. Met een mix van wolken, regendruppels en steeds meer zonnestralen, bleef de sfeer onveranderd positief. Het motto 'nat wordt je toch' zorgde voor veel hilariteit en onvergetelijke momenten tijdens de zes uitdagende spellen.

Vier teams gingen de strijd met elkaar aan op de onderdelen ladder-race, brandweerspel, glijbanenrace, sponsbroek-race, lange-armen-race en aansluitend tobbedansen. Sportiviteit en teamwork stonden deze middag centraal. Uiteindelijk bleek Team Red Hardinxveld het sterkst en zij gingen er met de hoofdprijs vandoor: een cadeaubon voor een vaartocht met een Sampan op de Giessen. Een welverdiende beloning na een middag vol inspanning en plezier!

Onze dank gaat uit naar Rijnmond voor het bundelen van de krachten en het beschikbaar stellen van de goodiebags, die voor een extra feestelijk tintje zorgden. Ook willen we Jongerenwerk de Halte bedanken. Dankzij hun inzet konden jongeren tot en met 15 jaar gratis deelnemen aan deze sportieve activiteit.

De Rijnmond Zomerspelen Zeskamp 2024 heeft wederom bewezen een evenement te zijn waar sport, plezier en gemeenschap samenkomen. We kijken nu al uit naar de volgende editie in 2025!

Benieuwd naar de overige activiteiten in 2024? Check www.dedoetsekom.nl/kalender