Welkom
Praktische info
Abonnees
Zwemlessen
Doetsekom
Groepen

12 juli 2024

'SWIM 2 FIGHT CANCER' TEAM ESTAFETTE BIJ DE DOETSEKOM

Na de succesvolle edities van de Doetse Triathlon en de Zwem4daagse, zijn wij verheugd om aan te kondigen dat we na de zomervakantie op vrijdag 6 september nog een bijzonder sportief evenement organiseren: de 'Swim2Fight Cancer' team estafette. Dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking met Zwemanalyse en heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kanker.


Datum: 6 september 2024

Tijd: 17.00 - 20.00 uur

Locatie: De Doetsekom, Giessenburg

Evenementdetails
Bij 'Swim2Fight Cancer' komen teams van minimaal 2 en maximaal 4 zwemmers in actie om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Gedurende het evenement zwemt elk teamlid telkens 15 minuten. Deelname staat open voor iedereen met ten minste een A-diploma, ongeacht leeftijd. Het is een laagdrempelig en sportief evenement voor bijvoorbeeld (groot)ouders met (klein)kinderen, vriendengroepen of collega's, waardoor het geschikt is voor iedereen die samen met anderen wil bijdragen aan dit goede doel.

Met jouw sportieve bijdrage kun je het verschil maken!
En dankzij de steun van sponsoren hebben we bovendien nog twee mooie prijzen aan dit evenement weten te verbinden. Het team dat het beste weet in te schatten hoeveel baantjes zij kunnen zwemmen, wint een clinic bij Zwemanalyse (datum in overleg – locatie de Doetsekom) en ontvangt de Zwemanalyse Wisselbokaal. Daarnaast wordt het team dat de meeste donaties ophaalt ook beloond, want daar draait het uiteindelijk om: zoveel mogelijk geld ophalen voor meer onderzoek naar kanker. De prijs voor dit team bestaat uit een Sampan cadeaubon voor 3 uur varen op de Giessen incl. borrelpakket.

Inschrijven
Schrijf je vandaag nog in via www.dedoetsekom.nl/swim2fightcancer. Na de inschrijving ontvang je een link en instructies om je te registreren en je teampagina aan te maken via Stichting Fight Cancer (www.fightcancer.nl).