Welkom
Praktische info
Abonnees
Zwemlessen
Doetsekom
Groepen

3 oktober 2023

TERUGBLIK OP SUCCESVOL ZWEMLESSEIZOEN 2023 BIJ DE DOETSEKOM IN GIESSENBURG

Het zwemseizoen van 2023 bij De Doetsekom in Giessenburg werd op zaterdag 30 september feestelijk afgesloten met een Doetsekom Afzwemfeest! We zijn verheugd te kunnen melden de afgelopen maanden maar liefst 40 kinderen met trots hun zwemdiploma A, B of C hebben behaald in ons prachtige buitenbad.

Op de laatste dag van het zwemseizoen behaalden zestien kinderen hun zwemdiploma. Ze werden toegejuicht door talloze ouders, grootouders, broertjes en zusjes. De jonge waterratten lieten zien wat ze tijdens de zwemlessen geleerd hadden op een prachtige nazomerdag.


Elk kind volgt zijn eigen tempo en heeft zijn eigen unieke verhaal
Onze gewaardeerde badjuf Mary heeft met toewijding en expertise deze kinderen begeleid, hen vertrouwd gemaakt met het water, en hen essentiële zwemvaardigheden bijgebracht. Elk kind volgt zijn eigen tempo en heeft zijn eigen unieke verhaal. Opmerkelijk is dat dit seizoen een meisje erin geslaagd is om zowel diploma A, B als C te behalen. Bovendien waren er afgelopen zaterdag twee kinderen die in april begonnen zijn met hun watervrije zwemlessen, en na slechts zes maanden vol trots hun diploma A in ontvangst namen.

Als team zijn we buitengewoon trots op onze prestaties in ons eerste jaar met de NRZ-licentie, waarin we met succes meer dan 125 kinderen hebben geholpen om zelfvertrouwen te ontwikkelen en belangrijke vaardigheden aan te leren in buitenbad van 50 meter bij de Doetsekom. Deze vaardigheden zullen hen gedurende hun hele leven van pas komen in de waterrijke omgeving waarin we leven.


Aanmeldingen stromen binnen voor volgend seizoen
Met het succes van dit jaar in gedachten, kijken we al vooruit naar het volgende zwemseizoen. De aanmeldingen stromen nu al binnen via onze website, en we anticiperen op een aanzienlijke toename van het aantal kinderen dat wekelijks zwemles in groepsverband of privé volgt. Bovendien bieden we tijdens de zomervakantie opnieuw de populaire Summer Swim lessen aan, perfect geschikt voor kinderen die extra oefening willen of elders een zomerstop hebben.


Vacature zweminstructeur: we breiden ons team uit!
Om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen, zijn we op zoek naar nieuwe teamleden. Wil jij de uitdaging aangaan om jonge waterliefhebbers te begeleiden naar meer zelfvertrouwen en zwemvaardigheid? Of heb je er plezier in om volwassenen te helpen hun zwemtechnieken te perfectioneren in ons prachtige buitenzwembad? Geïnteresseerden nodigen we uit contact met ons op te nemen via info@dedoetsekom.nl.