Welkom
Praktische info
Abonnees
Zwemlessen
Doetsekom
Groepen

19 augustus 2024

NAZOMER ACTIVITEITEN BIJ DE DOETSEKOM

De Doetsekom in Giessenburg, het grootste openluchtzwembad van de Alblasserwaard, organiseert nog drie fantastische nazomeractiviteiten om het seizoen op een onvergetelijke manier af te sluiten. Deze evenementen combineren traditie, sportiviteit en volop plezier, en zijn geschikt voor jong en oud.


Doetsekom Feestdag – 24 augustus
Op zaterdag 24 augustus organiseren we onze jaarlijkse Doetsekom Feestdag in Giessenburg. Vanaf 14.00 uur dagen we alle zwemliefhebbers met minimaal diploma A uit om het hoogste bommetje te maken vanaf de duikplank tijdens de ‘Doetse Bom’ activiteit. Er zijn prijzen te winnen in diverse leeftijdsgroepen, dus zorg dat je erbij bent! Vanaf 16.00 uur gaat het feest verder met een disco en een schuimparty. Hapjes en drankjes zijn uiteraard verkrijgbaar bij Sportcafé ‘t Kommetje. Kom jij ook dansen en genieten van de waterpret op de laatste zaterdag van de schoolvakantie? Toegang gratis voor abonnees of na aankoop los ticket via onze website.


Doetsekom Feestavond 18+ – 30 augustus
Op vrijdagavond 30 augustus organiseren we onze allereerste Doetsekom Feestavond 18+ van 17.30 tot 21.30 uur! Deze avond belooft een geweldige sfeer met muziek, heerlijke drankjes (inclusief cocktails), en urenlang waterplezier op de glijbanen. Als abonnee kun je gratis naar binnen. Bezoekers met een los ticket kunnen voor € 5,- een entreebewijs kopen via de webwinkel. Daarnaast is er een speciaal arrangement te reserveren: een satébuffet met warme en koude gerechten en 2 consumptiemunten voor € 22,50 voor abonnees en € 27,50 voor bezoekers met een los ticket. Let op: het arrangement is te reserveren tot 27 augustus via onze website.


Swim2Fight Cancer – 6 september
Na de succesvolle edities van de Doetse Triathlon en de Zwem4daagse eerder dit jaar zijn we verheugd om aan te kondigen dat we na de zomervakantie op vrijdag 6 september nog een bijzonder sportief evenement organiseren: de 'Swim2Fight Cancer' team estafette. Dit evenement, in samenwerking met Zwemanalyse, heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kanker. Op dit moment staat de teller al boven de € 5000!

Teams van 2 tot 4 zwemmers zullen elkaar afwisselen om de uitdaging aan te gaan. Het is een laagdrempelig en sportief evenement voor (groot)ouders met (klein)kinderen, vriendengroepen of collega’s.

Mis deze kans niet om deel te nemen aan deze geweldige nazomeractiviteiten!


Sluit het seizoen af met een knal bij De Doetsekom en maak samen met ons mooie herinneringen.
Voor meer informatie mail naar info@dedoetsekom.nl.