Welkom
Praktische info
Abonnees
Zwemlessen
Doetsekom
Groepen

14 februari 2024

INLOOPOCHTEND 16 MAART BIJ DE DOETSEKOM TIJDENS NL DOET

Kom naar de inloopochtend op 16 maart tussen 9.00 – 13.00 uur bij de Doetsekom in Giessenburg en combineer vrijwilligerswerk met het oriënteren en/of inschrijven voor zwemlessen, abonnementen of solliciteer naar een baan als toezichthouder of horeca medewerker.

NL Doet
Het is weer die tijd van het jaar waar we ons zwembad klaarstomen voor de zomer en daar kunnen we de hulp van jong & oud goed bij gebruiken! Elk jaar worden we bijgestaan door vrijwilligers tijdens NL Doet, en ook dit jaar zijn we vastbesloten om er een groot succes van te maken. Van een grondige schoonmaak tot het verzorgen van onze prachtige tuin, er is genoeg te doen en alle hulp is welkom. Uiteraard zorgen wij voor koffie en thee met iets lekkers van onze vernieuwde menukaart.

Word lid van ons team!
Naast onze zoektocht naar vrijwilligers, zijn we ook op zoek naar nieuwe teamleden om ons team te versterken. Of je nu geïnteresseerd bent in het houden van toezicht bij het zwembad of wilt werken als horecamedewerker in 't Kommetje, er zijn verschillende mogelijkheden om deel uit te maken van ons enthousiaste team.

Abonnementen en zwemlessen
Voor seizoen 2024 verhogen we het aantal abonnementen en verlagen we het aantal losse tickets in de verkoop. Met een abonnement heb je gegarandeerd zes maanden per jaar – zeven dag per week toegang tot het zwembad om te komen zwemmen en te genieten op ons recreatieterrein. Tot 1 april bieden we een speciale voorverkoopprijs voor individuele abonnementen en gezinsabonnementen voor seizoen 2024. Bij een gezinsabonnement profiteer je van een staffelkorting vanaf 3 betalende personen, en kinderen tot 4 jaar zijn gratis vanaf 2 betalende personen. Na 1 april is het alleen mogelijk om een individueel abonnement af te sluiten (zolang de voorraad strekt).

Wat betreft zwemlessen bieden we een scala aan opties, waaronder zwemdiploma A-B-C, een borstcrawlcursus, bikkeltraining en Doetse Triathlon-training voor volwassenen en privézwemlessen voor alle leeftijden. De zwemlessen starten vanaf april.

Kom langs op de inloopochtend 16 maart!
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de mogelijkheden om bij ons te komen werken of wil je een abonnement aanschaffen of jezelf of je kinderen inschrijven voor zwemles? Kom dan langs op onze inloopochtend 16 maart tussen 9.00 - 13.00 uur! Heb je voor die tijd al vragen? Stuur dan een mail.